Методична комісія професій Громадського харчування



Методична тема:  « Розвиток професійної компетентності,
інноваційної та методичної культури педагогічних працівників
в умовах розвитку професійної ( професійно – технічної) освіти »

Методична проблема : «Удосконалення та підвищення рівня якості навчання
з метою підготовки конкурентоспроможних робітничих кадрів».



Склад Методичної комісії

Клімович Ірина Миколаївна - голова МК, викладач
Адреса блогу/сайту https://dnepririna.blogspot.com/

Бабіч Юлія Григорівна - майстер виробничого навчання
Адреса блогу/сайту https://drcpto.blogspot.com/p/blog-page_5.html

Балуда Олена Володимирівна - завідувач відділення
Адреса блогу/сайту https://elena0306.blogspot.com/ 

Шминдрук Василь Антонович - викладач
Адреса блогу/сайту https://healthyfooddp.blogspot.com/

Баришнікова Наталія Сергіївна - старший майстер
Адреса блогу/сайту https://nataliabaryshnikova.blogspot.com/ 

Третяк Наталія Іванівна - майстер виробничого навчання 
Адреса блогу/сайту https://nataliatretiak.blogspot.com/ 

Шульженко Юлія Сергіївна - майстер виробничого навчання 
Адреса блогу/сайту https://schulzenkoyulia.blogspot.com/

 Гревцова Вікторія Олексіївна - майстер виробничого навчання 
Адреса блогу/сайту https://grevzovaviktoria.blogspot.com/

Діденко Ірина Олександрівна - майстер виробничого навчання 
Адреса блогу/сайту https://irina958.blogspot.com/

 Омельченко Анжела Анатоліївна - майстер виробничого навчання 
Адреса блогу/сайту https://omelchenkoangela.blogspot.com/

Жушман Зінаїда Михайлівна - майстер виробничого навчання 
Адреса блогу/сайту http://zhushman1953.blogspot.com/

 Мороз Вікторія Анатоліївна, 
Адреса блогу/сайту https://viktorymorozenko.blogspot.com/

Зима Олена Геннадіївна - майстер виробничого навчання 
Адреса блогу/сайту https://bloggerzima.blogspot.com/ 

 Пронь Ірина Володимирівна - майстер виробничого навчання 
Адреса блогу/сайту https://pronirina.blogspot.com/

Завізіон Олена Іванівна - майстер виробничого навчання 
Адреса блогу/сайту https://elenazavizion.blogspot.com/ 
Ресурси з професій сфери послуг

Професії ресторанного сервісу

Дистанційний курс «Здовове хачування»

Дистанційний курс «Безпечність харчових продуктів: сучасне законодавство, сумлінний виробник, відповідальний споживач»

Відео урок - «Дзеркальна глазур» «Шоколадній велюр»


Відео урок - «Виготовлення святкового торта»

https://www.youtube.com/watch?v=u_QvMCuFPeE

Відео урок - «Технологія приготування страв з птиці. Курка фарширована»

https://www.youtube.com/watch?v=LWQkI0UMucs

Відео урок –«Ознайомлення з овочевим цехом. Організація робочого місця»

https://www.youtube.com/watch?v=Z2BysK7IGcY

Відео-урок – «Технологія приготування страв і гарнірів з круп, макаронних виробів і бобових»

https://www.youtube.com/watch?v=7yieUrvhgjs


Відео-урок – «Приготування страв з м’яса»

https://www.youtube.com/watch?v=q_zgG5F_-hc

Відео-урок – «Приготування щів»

https://www.youtube.com/watch?v=hY83VxSY1P4

Відео-урок «Солодкі гарячі страви»

https://www.youtube.com/watch?v=1LgdWyBM0Kg

Відео урок – «Приготування порціонних напівфабрикатів зі свинини

https://www.youtube.com/watch?v=K_1fKHNbH0g

Відео урок - «Попередне сервірування столу до обіду»

https://www.youtube.com/watch?v=H3FuLdGrHZE

Відео-урок – «Фуршет - урок-конкурс виробничого навчання»


 


Комментариев нет:

Отправить комментарий