Підручники
1. Н.П. Саєнко, Т.Д. Волошенко Устаткування підприємств громадського харчування (для скачування)
2.В.В. Архіпов Організація ресторанного господарства
3. Основи фізіологій, санітарії та гігієни харчування (Підручник. Н.М.Зубар )
4. Олійник О.М. Основи фізіології, санітарії та гігієни харчування.
1. Н.П. Саєнко, Т.Д. Волошенко Устаткування підприємств громадського харчування (для скачування)
2.В.В. Архіпов Організація ресторанного господарства
3. Основи фізіологій, санітарії та гігієни харчування (Підручник. Н.М.Зубар )
4. Олійник О.М. Основи фізіології, санітарії та гігієни харчування.
Комментариев нет:
Отправить комментарий