Блог викладача професійно-теоретичної підготовки Ірини Клімович

Страницы

  • Главная страница
  • Нормативно-правова база
  • Корисні сайти та посилання
  • Портфоліо викладача
  • Методична робота
  • Методична комісія професій Громадського харчування
  • Освітні програми
  • Навчальна література
  • Сторінка здобувача освіти
  • Дистанційне навчання

Страницы

Навчальна література

Підручники


1. Н.П. Саєнко, Т.Д. Волошенко Устаткування підприємств громадського харчування  (для скачування)

2.В.В. Архіпов Організація ресторанного господарства

3. Основи фізіологій, санітарії та гігієни харчування (Підручник. Н.М.Зубар )

4. Олійник О.М. Основи фізіології, санітарії та гігієни харчування. 
Отправить по электронной почтеНаписать об этом в блогеПоделиться в XОпубликовать в FacebookПоделиться в Pinterest

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Главная страница
Подписаться на: Сообщения (Atom)

Поиск по этому блогу

  • Главная страница
  • Нормативно-правова база
  • Корисні сайти та посилання
  • Портфоліо викладача
  • Методична робота
  • Освітні програми
  • Навчальна література
  • Сторінка здобувача освіти
  • Методична комісія професій Громадського харчування
  • Дистанційне навчання

Архив блога

  • марта 2024 (3)
  • мая 2023 (1)
  • апреля 2023 (1)
  • января 2021 (3)
  • апреля 2020 (2)
  • марта 2020 (3)

В українському ресторані YoY у Дубаї встановили світовий рекорд

Тема "Венецианское окно". Автор изображений для темы: Blogger. Технологии Blogger.